displaying posts 26 to 28 of 28

Pages (2): 1 [2]

Author Subject: Not Starting
prparke

Newbie

Location: Holywood

Registered: 30 Apr 2012

Posts: 47

Status: Offline

Post #26
quote:
[quote="mocinim"]Just had something very simular turned out to be the negative earth leads on the battery
Cables where half bolloxed not allowing enough current to pass to start her but volages where good on the meter
Quick way to.see if its that put a jump cable between the negative and the block (clamp it yo the lifting eye )
I'm having same problem with my GTI 6 turning over not starting replaced fuel pump relay today no joy
Posted 20th Mar 2019 at 21:10
Cjwatson27

Seasoned Pro

Location: Oxford

Registered: 17 Sep 2013

Posts: 1,968

Status: Offline

Post #27
Was crank sensor on mine

________________________________________

Old pugs don't die they just get faster
Posted 20th Mar 2019 at 21:25
gbryn

Regular

Location: Anglesey

Registered: 08 Feb 2008

Posts: 108

Status: Offline

Post #28
I had the crank and speedo sensors plugged backwards!... doh
Had further starting issues, noticed arcing from the exhaust manifold to the bulkead, poor earth connection, added extra earth strap direct from head to battery.
Started fine from cold, but took 3-4 attempts when warm, new cam sensor sorted that out, now starts first time.
Posted 20th Mar 2019 at 21:41

Pages (2): 1 [2]

All times are GMT. The time is now 20:26

The Peugeot GTi-6 & Rallye Owners Club - ©2024 all rights reserved.

Please Note: The views and opinions found herein are those of individuals, and not of The Peugeot 306 GTi-6 & Rallye Owners Club or any individuals involved.
No responsibility is taken or assumed for any comments or statements made on, or in relation to, this website. Please see our updated privacy policy.