displaying posts 1 to 4 of 4

Author Subject: Email notifications for PMs not working?
Ben_W

Formerly gpm

Location: Lutterworth

Registered: 01 Sep 2007

Posts: 2,843

Status: Offline

Post #1
I know this has been an issue on and off for ages but email alters for PMs don't seem to be working again?

________________________________________

Cherry Red Rallye ....On going OEM spec resto

Ph2 Xsara VTS

Posted 6th Dec 2019 at 07:17
welshpug!

Capt Pedantic

Location: Bigend, Wales.

Registered: 27 Mar 2007

Posts: 25,600

Status: Offline

Post #2
works fine for me, got one earlier today

________________________________________

need a part number? get on here - http://public.servicebox.peugeot.com

Bring on the Trumpets.

Posted 6th Dec 2019 at 19:15
alcon

Senior User

Location: Glasgow

Registered: 19 Jan 2005

Posts: 812

Status: Offline

Post #3
Not working for me either, only get pm's when I log in here

________________________________________

1999 GTi-6 (china blue)
1999 Rallye (black)
Posted 6th Dec 2019 at 19:37
jeffers Forum Owner

Location: Leeds

Registered: 14 Dec 2003

Posts: 3,607

Status: Offline

Post #4
I’ll get Dave to look into it.

________________________________________

Team Running Engine again!
Team Negative Camber!
My Budget track engine build thread!
Now appearing at a Trackday near you!!Hyper Hyper
Posted 8th Dec 2019 at 13:10

All times are GMT. The time is now 11:50

The Peugeot GTi-6 & Rallye Owners Club Ltd - Registered in England & Wales - Reg No: 07410694 - ©2020 all rights reserved.

Please Note : The views and opinions found herein are those of individuals, and not of The Peugeot 306 GTi-6 & Rallye Owners Club Ltd or any individuals involved.
No responsibility is taken or assumed for any comments or statements made on, or in relation to, this website. Please see our updated privacy policy and legal information