displaying posts 1 to 3 of 3

Author Subject: Flickr images not working?
roland rat

Yeeeah Rat fans!

Location: Swansea

Registered: 29 Nov 2006

Posts: 22,282

Status: Offline

Post #1
As per a few replies from others in my Track Toy thread the linked Flickr images don't seem to be working? Huh?

Any idea why?
Posted 24th Sep 2018 at 18:39
Rich E Forum Admin

Location: Hertfordshire

Registered: 27 Apr 2005

Posts: 7,759

Status: Offline

Post #2
You need to use the BBCode from the Flickr share options rather than the URL.

If you're doing it in a web browser it's the option on the right of the three.

I've changed the first picture on your project thread which you can take a look at if needed. You only need the first set of URL tags. The second and third ones give a date stamp and a link to your Flickr account.

Rich E has attached the following image:

________________________________________

Rich
Posted 24th Sep 2018 at 22:08
roland rat

Yeeeah Rat fans!

Location: Swansea

Registered: 29 Nov 2006

Posts: 22,282

Status: Offline

Post #3
Thank you Rich, that clears that one up! Thumbs up
Posted 24th Sep 2018 at 22:20

Adrian Flux
All times are GMT. The time is now 23:53

The Peugeot GTi-6 & Rallye Owners Club Ltd - Registered in England & Wales - Reg No: 07410694 - ©2023 all rights reserved.

Please Note : The views and opinions found herein are those of individuals, and not of The Peugeot 306 GTi-6 & Rallye Owners Club Ltd or any individuals involved.
No responsibility is taken or assumed for any comments or statements made on, or in relation to, this website. Please see our updated privacy policy and legal information